Bij het Vrijwilligers Centrum Wageningen is iedereen welkom die zich onbetaald wil inzetten voor mens en samenleving. Ook zij, die juist die inzet van vrijwilligers nodig hebben kunnen bij het Vrijwilligers Centrum Wageningen terecht.

Het Vrijwilligers Centrum Wageningen brengt met de vacaturebank vraag en aanbod van vrijwilligers en organisaties bij elkaar.  Ook geeft het Vrijwilligers Centrum Wageningen informatie en advies en organiseren we veel workshops voor vrijwilligers.

Inwoners uit Wageningen die hulp van een vrijwilliger nodig hebben, kunnen contact opnemen met het Vrijwilligers Centrum. Het Vrijwilligers Centrum speelt de vraag door aan een van de samenwerkende organisaties. De katholieke kerk is een van de samenwerkingspartners.

Een vrijwilliger van de betreffende organisatie gaat de inwoner helpen. Het kan gaan om praktische hulp, maar ook om samen een kopje koffie te drinken of een activiteit te ondernemen.

 

Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.30 tot 11.30 én dinsdag t/m donderdag van 14.00 tot 16.00 uur:

Stationsstraat 2, in de bblthk op de 1e verdieping

0317 - 413 088,

www.vcwageningen.nl

Over De zonnebloem, afdeling Wageningen: 

Onze afdeling is al 65 jaar in Wageningen actief om zich in te zetten voor de medemens met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar en die nog zelfstandig thuiswonend is.

Is deelname aan het maatschappelijke leven niet meer zo vanzelfsprekend dan komt één van onze enthousiaste vrijwilligers u graag  bezoeken en/of u uitnodigen voor één van onze activiteiten. 

Deze activiteiten zijn o.a. gezellige middagen en uitstapjes.

Wilt u als deelnemer meer weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Spreekt dit vrijwilligerswerk u aan en wilt u ons team van jong tot oud versterken, ook dan kunt u bij een van ons  terecht voor informatie.

Contactpersoon:Irene Oosterhoff 0627556218 contactformulier

 

Deze vereniging stelt zich ten doel vanuit evangelische inspiratie een bijdrage te leveren aan de ontplooiing van de vrouw, zowel wat betreft haar persoonlijk leven als met betrekking tot haar plaats in gezin, kerk en samenleving.

De vereniging organiseert hiertoe thema-avonden, inhoudelijk verdeeld in: informatie en zelfontplooiing, creativiteit en ontspanning, excursies, een reisje, cursussen en een zomertennisgroep. Verder is er via ons 'wensenplan' ruimte voor allerlei incidentele initiatieven die door leden zelf georganiseerd worden. Onze bijeenkomsten worden tenzij anders vermeld gehouden in de Verrijzeniszaal van de Johannes de Doperkerk aan de Bergstraat.

Het seizoen loopt van september t/m mei en in die periode komen we 1x per maand bij elkaar voor een informatieve, creatieve of ontspanningsavond. Tevens organiseren wij diverse excursies en een dagtocht.

De KVG-gids, het contactblad van de afdeling Wageningen, verschijnt 2x per jaar, met informatie over de komende activiteiten.

De contributie bedraagt € 35.00 per jaar.

Informatie; Mevr. Ineke Giesen, voorzitter
E-mail:

 

Contactpersoon Carla Nijsen

email: