Op zaterdag 6 april 2024 vindt op evenementenlocatie ‘De Basiliek’ in Veenendaal Wiltonstraat 56 de derde editie van de Conferentie Missionaire Parochie plaats.

Een gezamenlijke Eucharistieviering, inleidingen, getuigenissen van parochies, ontmoeting en uitwisseling vormen de pijlers van het programma. Het thema is dit jaar ‘Volg Mij’, naar de woorden van Jezus in het evangelie van Matteüs. Mirjam Spruit (Centrum voor Parochiespiritualiteit) en Arnoud Drop (directeur Alpha Nederland) zullen in de ochtend in gesprek gaan over de betekenis van deze woorden voor hedendaagse parochies. In de middag leidt Hadewijch Klaassen (voorzitter van onze locatieraad) een interactief programma en erkende deskundigen uit binnen-en buitenland geven seminars voor kleinere groepen. Het programma duurt van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Op vrijdagavond 5 april zal er vanaf 19:00 uur een voorprogramma zijn met gezamenlijk gebed en aansluitend informele ontmoeting. Parallel hieraan is er een ontmoeting voor jongvolwassenen, de zogenaamde Young People’s MeetUp.

Tot 2 april zijn er nog tickets beschikbaar vanuit de parochie via:

Meer informatie: www.missionaireparoch