Het is zover, het is eindelijk november! De eerste activiteit van Jong Aartsbisdom komt steeds dichterbij. Deze dag is voor álle jongeren van Aartsbisdom Utrecht, dus kom erbij!

Op de feestdag van Christus Koning van het Heelal, zondag 26 november, verzamelen alle jongeren ter wereld zich rond hun bisschop. Daarom heet deze dag Wereld Jongeren Dag. Deze dag komen wij samen in Wageningen, om daar samen met de International Catholic Community (ICC) de Engelse mis te vieren en net zoals in Lissabon deze zomer, de vreugde van de universele kerk te beleven.

Deze zomer zijn we met een grote groep jongeren op reis geweest naar de WJD in Lissabon, Portugal. En in april is er ook een groep jongeren meegegaan op de bedevaart naar Lourdes. Deze twee groepen zijn speciaal uitgenodigd. Dit is voor hen ook een soort reünie. Maar dit is dé gelegenheid om andere jongeren uit het Aartsbisdom te ontmoeten of elkaar weer terug te zien, iedereen is welkom!

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

13.00 uur Engelse Hoogmis met Kardinaal Eijk

14.30 uur Elkaar ontmoeten

15.00 uur Inleiding door Anton ten Klooster

15.30 uur Filmpjes en verhalen over de WJD en Lourdes door pelgrims

15.45 uur Tijd met je groep van de WJD/ Lourdes/ jongeren uit bisdom Utrecht

16.30 uur Aanbidding & biechtgelegenheid met Kardinaal Eijk

17.30 uur Maaltijd

Behalve de mis is de rest van de dag de voertaal Nederlands, maar is er Engelse vertaling mogelijk.

Locatie: Bergstraat 17, 6701 AB Wageningen Kosten: € 5 (contant of Tikkie)

Parkeren bij de kerk is niet mogelijk. Zoek dus even zelf een parkeergarage als je met de auto komt.

Kardinaal Eijk en het JA team kijken heel erg uit naar deze dag. Ben je erbij?! Geef je dan snel op via aanmeldformulier op de website https://www.jongaartsbisdom.nl/diocesane-wereldjongerendag-in-wageningen/, zodat wij weten hoeveel jongeren er komen. Aanmelden kan tot 20 november. Via Whatsapp en Instagram krijg je de laatste informatie over deze dag. Mailt naar of als je toegevoegd wilt worden aan de Whatsapp verzendlijst of als je vragen hebt.