Op maandag 18 september 2023 starten er in onze parochie twee Alphacursussen, een Nederlandstalige en een Engelstalige, deels in Wageningen. Deze eerste kennismakingsavond is voor beide Alphacursussen, je kunt deze vrijblijvend bijwonen en besluiten of je de cursus wilt volgen. Inloop vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur starten we met het thema ‘Is er meer?’.

De Alpha-cursus gaat van start op maandag 18 september, jij bent van harte welkom om de eerste bijeenkomst mee te maken, kom kijken. Wij hebben natuurlijk nog meer bijeenkomsten met boeiende en inspirerende thema’s… Wil je hier meer over weten? Wil je meer info? Mail gerust naar Onze parochie kijkt ernaar uit om jou te ont-moeten! Op jou afgestemd Ook hebben wij voor jou een geloofsverdiepingscursus, vooral als jij graag wat meer zou willen weten over het katholieke geloof. Soms omdat je katholiek bent en jouw kennis wil opfrissen, of jij als volwassene het vormsel wil ontvangen. Misschien denk je erover om katholiek te worden. Of heb je soms een protestantse achtergrond en wil je meer over het katholieke geloof te weten komen? Of misschien heb je in het geheel geen religieuze basis? Wij houden rekening met jou en met veel meer mensen die ook op zoek zijn. Sinds een aan- tal jaren wordt voor hen het catechumenaat georganiseerd.

Namens het Alpha-team en het pastoraal team, Pastoor Mauricio Meneses

Plaats: Verrijzeniszaal
De cursus zal deels in Wageningen en deels in Veenendaal plaatsvinden. Voor de data en meer informatie kijk op:  https://titusb.nl/mededelingen/63-alphacursus/1401-alphacursus-wageningen-veenendaal-in-september-van-start

De cursusdata zijn:
18 en 25 sept in Wageningen, 2 oktober Wageningen, 9 en 23 oktober in Veenendaal, 30 oktober in Wageningen, 6 november in Veenendaal, 13 november in Wageningen, 17/18 nov Alpha Weekend in Renkum, 20 november in Veenendaal, 27 november in Wageningen, 4 december in Veenendaal, 11 en 18 december in Wageningen.

Of: https://www.tituszoekt.nl/aanmelden-alpha-cursus/

Opgeven: via de website https://www.tituszoekt.nl/aanmelden-alpha-cursus/ of via