Parochiebedevaart Lourdes van 19 t/m 25 september 2022.

 “Lourdes, samen zijn, warmte voelen en aandacht voor elkaar. Ieder komt hier met eigen gedachten en intenties”

Als pastoraal thema voor Lourdes 2022 is gekozen: “Ga zeggen aan de priesters…”

Samen op bedevaart gaan is een levensreis maken in 7 dagen. Even uit je gewone ritme en tijdelijk verlost zijn van de dagelijkse zorgen. Samen zijn we in Lourdes, de plek waar hemel en aarde elkaar raken. Een plek waar Maria aan Bernadette vertelde dat God de Vader ons liefheeft. Dit niet alleen te voelen maar ook te ervaren maakt het bijzonder. Samen horen wij van de levensweg die Maria en Bernadette zijn gegaan. Misschien herkennen wij in hun weg door het leven onze eigen levensweg? Die herkenning maakt deze parochiereis naar Lourdes bijzonder.

De voorbereidingen voor onze parochiebedevaart van 19 t/m 25 september 2022 zijn in volle gang. Er hebben zich al verschillende pelgrims uit onze parochie aangemeld.

Het voorlopige programma is inmiddels bekend. Dankzij het feit dat wij nu 7 dagen i.p.v. 6 dagen op bedevaart gaan is er, los van het programma, voldoende ruimte om met onze eigen groep activiteiten te ondernemen. Op de excursie dag is de mogelijkheid om naar het unieke musical spektakel ‘Bernadette de Lourdes’ te gaan.

Samen met uw mede-pelgrims gaan we er wat moois van maken, elkaar anders ontmoeten en leren kennen. Als voorbereiding op ons samen-op-bedevaart-gaan nodigen wij de deelnemers voor deze bedevaart uit om de vertrekviering bij te wonen op zaterdag 17 september a.s. om 18.30 uur in Wageningen. Na afloop is er, onder het genot van een kopje koffie of thee, gelegenheid om kennis met elkaar te maken en de laatste informatie uit te wisselen.

Tot ziens op zaterdag 17 september a.s.

Het Lourdescomité.

U gaat toch ook mee? U kunt zich voor deze reis aanmelden via www.christoffelreizen.nl.

U kunt ook boeken en/of voor nadere informatie via de QR-code    naar de website gaan.

Heeft u vragen of bent u niet in de gelegenheid om online de reis te boeken, laat het mij weten, bel 06-55542876 – Elly Croon. Ik help u graag!