Na de zomer zijn we enthousiast van start gegaan met de online Alpha cursussen. Eerst begon de Engelstalige met 20 deelnemers uit onze parochie en een paar weken later de Nederlandstalige met 5 deelnemers.

De fysieke Alpha is uitgesteld tot begin volgend jaar door onvoorziene omstandigheden in de teamsamenstelling, maar we staan te trappelen om over een paar maanden weer te kunnen draaien. Er is inmiddels een leuke groep deelnemers die zich heeft aangemeld, maar u kunt er ook nog bij, hoor! Dus meldt u zich vooral aan als u bij de eerste avond vrijblijvend zou willen komen kijken, dan houden wij u op de hoogte (). De online Engelstalige Alpha zal dit voorjaar ook weer draaien, de Nederlandstalige wacht een seizoen en is waarschijnlijk weer in september 2022 aan de beurt.

Ondertussen zijn er meer dan 50 mensen die hebben meegedaan aan een Alphacursus en velen van hen hebben de smaak te pakken gekregen. Zij zouden graag doorgaan met een ritme van verdieping en gezelligheid. Daarvoor willen we graag beginnen met Titusgroepen. Eén Titusgroep is van start gegaan in september, waarbij parochianen uit de hele parochie een keer in de twee weken samenkomen voor verdieping (er is nog plek!). Andere groepen zijn nog in wording. Degenen die de groepen leiden nemen deel aan een toerustings- en reflectietraject van halfjaarlijkse bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst hopen we in december plaats te laten hebben. We houden u op de hoogte!