RK Wageningen

Zondag, 1 augustus 2021

Parochiële jongerendag op 26 mei

Op zondag 26 mei worden alle jongeren van onze Titus Brandsmaparochie (vanaf 12 jaar) uitgenodigd op de tweede Parochiële Jongerendag! We beginnen om 12.30 uur in de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17, Wageningen) met een internationale, tweetalige eucharistieviering. Daarbij zal het jongerenkoor JKA zingen. Uiteraard zijn ook ouders, familie en belangstellenden van harte welkom bij deze viering. Voor de jongeren is er na de mis een divers middagprogramma met drie rondes die elk bestaan uit drie workshops waaruit je kunt kiezen. De workshops duren drie kwartier.

Je kunt kiezen uit:

  • workshops met verschillende leuke en gekke spellen rond het thema Pinksteren (titels van de spellen: “Spaakverwarring”, “Gevuld!” , “Drie en toch één”, “Onzichtbaar”)
  • zangworkshops onder leiding van Simon de Jong,
  • een rondleiding door de kerk en kerktoren waarbij je bijzondere verhalen te horen krijgt,
  • workshops waarbij je je kunt verdiepen in het geloof. Er is hierbij een workshop voor jongeren van 12-16 jaar, en een workshop voor jongeren van 16 jaar en ouder. 

We bekijken een film waarin jongeren over hun geloof praten, over bijzondere ervaringen die ze daarmee hebben , en over de levens- en geloofsvragen die hen, en andere jongeren, bezighouden. Ook wij krijgen de gelegenheid om over deze vragen met elkaar in gesprek te gaan.

Aan het eind van de middag is er weer een gezellige barbecue. De dag zal om 18.30 uur gezamenlijk worden afgesloten in de kerk, waarbij iedereen van harte welkom is.

Opgeven voor deze middag is handig ivm de catering, en kan t/m 22 mei via . Je kunt hierbij ook eventuele dieetwensen aangeven.

Secretariaat

Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
0317 - 747111
Email 

 

Bereikbaarheid
Ma t/m vr van 10:00 – 12:00
In spoedgevallen:
06 - 16 77 77 05 (24 uur /7 d)

ICC (English)

Parochieblad

Copyright © 2021 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.