RK Wageningen

Dinsdag, 11 mei 2021

Gezinsactiviteiten 2018 / 2019 van start!

Beste katholieke gezinnen,

Dit jaar hebben we weer ervoor gekozen om ons kerkprogramma pas half september te laten beginnen zodat iedereen tijd heeft om aan de drukte van elke school- en werkdag weer te wennen. Maar het is zover! Komende zondag 16 september wordt het seizoen geopend met de parochiedag.

In dit bericht lezen jullie alle informatie over de komende activiteiten en vinden jullie een jaaroverzicht van wat we dit jaar samen gaan beleven in onze kerk. Noteer de data in jullie gezinsagenda! Alle informatie is uiteraard ook te vinden op onze website 

 

Parochiedag 16 september

Komende zondag vieren we de parochiedag van onze locatie Wageningen. Er is één gezamenlijke Eucharistieviering om 10:00 samen met de internationale gemeenschap. Dit is een mooi gelegenheid om de diversiteit in onze kerk te ervaren! Na afloop kunnen we verder kennis maken onder het genot van een hapjes en drankjes. Neem om te delen jouw favoriete gerecht mee of een gerecht uit jouw thuisland! 

 

Eerste Gezinszondag 23 september

We beginnen het jaar gezinszondagen met een bijeenkomst rondom het thema "praten met God". Alle kinderen die nu in groep 4, 6 of in de brugklas zitten schuiven naar de volgende groep en we nemen tijd om weer kennis te maken met elkaar. Voor de tieners is er geen Sterren groep omdat ze zijn uitgenodigd voor de parochiële jongerendag. We beginnen samen om 10:00 in de kerk, na afloop van de viering is er zoals gewoonlijk oudercatechese en speelactiviteiten voor de kinderen. Breng een paar kennissen / vrienden mee!

 

Jongerendag 23 september

Op initiatief van het jongerenkoor uit Ede is deze jongerendag ontstaan. Alle tieners en jongeren tussen 12 en 30 jaar zijn welkom om dit toffe programma mee te maken.Het begint gezamenlijk met de internationale viering van 12:30 en eindigt rondom een avond barbecue. Kom en maak kennis met alle leuke jongeren uit de parochie! Info vinden en opgeven voor de barbecue kan hier

 

Bidden jullie ook mee voor een mooi en gezegend jaar, en voor de aanwezigheid en steun van de Heilige Geest bij onze bijeenkomsten?

Tot snel in de kerk!

Marie Kruit, namens het team Gezinszondagen.

Secretariaat

Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
0317 - 747111
Email 

 

Bereikbaarheid
Ma t/m vr van 10:00 – 12:00
In spoedgevallen:
06 - 16 77 77 05 (24 uur /7 d)

ICC (English)

Parochieblad

Copyright © 2021 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.