RK Wageningen

Maandag, 19 april 2021

Dhr S. Weijenborg (22 maart 2017, 60 jaar)

Geheel onverwachts en veel te vroeg is Steven Weijenborg op 22 maart 2017 overleden. Hij werd 60 jaar. Het einde van Laos zat erop en het nieuwe avontuur in Togo was al in zicht. Als het aan Steven lag dan zou hij het samen met Ruby voorlopig niet rustiger aan gaan doen. Heel onverwachts is het allemaal anders gegaan.  

Tijdens zijn uitvaart op 4 april herinnerden wij hem wie hij was en wat hij voor velen heeft betekend: zijn brede belangstelling, zijn energie en betrokkenheid bij alles wat zijn vrouw en vier zonen deden, de vele fietstochten samen. Als Steven zich iets voornam dan ging hij ervoor, met zijn bevlogenheid en idealisme. Ook de keuze om een paar jaar geleden weer naar het buitenland te gaan past daarbij. Hij had al eerder in zijn leven die keuze gemaakt, zijn werk op de Marshall eilanden, waar hij zijn vrouw heeft ontmoet, het verblijf in Mali en Bourkina Fasso. Toch waren ook de jaren in Wageningen goed en zinvol.  

Steven voelde zich echt katholiek, maar had ook zijn twijfels over het bestaan van God. De laatste periode was hij weer zoekende, spiritueel zoekend. Het leek wel of hij iets voelde aankomen, hij was anders dan anders zoekend naar God in zijn leven.   

We hebben hem te ruste gelegd op de begraafplaats in Wageningen: de herinnering aan Steven dragen wij mee.  

Wij hopen en vertrouwen erop dat hij leeft bij de Eeuwige. 

Secretariaat

Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
0317 - 747111
Email 

 

Bereikbaarheid
Ma t/m vr van 10:00 – 12:00
In spoedgevallen:
06 - 16 77 77 05 (24 uur /7 d)

ICC (English)

Parochieblad

Copyright © 2021 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.